close
facebook like buttonTwitter Icontwitter follow button
 • Stress
 • Stresskonsulent

  Stresskonsulent – skab større tryghed i hverdagen

  Vi lever i en verden, hvor stress er blevet en af de største folkesygdomme – næsten alle har på et eller andet tidspunkt i deres liv oplevet, at de har følt sig stresset og uden overskud. For nogle er stressen heldigvis blot forbipasserende og går over af sig selv, men for andre kan stress og udbrændthed have alvorlige konsekvenser. Stress kan hos nogle føre til depressioner og angst – i værste tilfælde kan stress være medvirkende til, at nogle ikke længere kan se meningen med livet, og derfor vælger at gøre en ende på det.

  Stress starter meget ofte på jobbet – man har et brændende ønske om at gøre det hele så godt som muligt, man ønsker at leve op til ens egne forventninger, men skam også de forventninger, andre har til en. Ofte kan det være svært at finde balancen mellem kompetencer, opgaver, tid og mål – balancerer alt dette ikke, kan det meget vel føre til stress hos den/de ansat/ansatte.

  Med en stresskonsulent kan I gå forebyggende ind på stres på arbejdspladsen. I samarbejde med jeres stresskonsulent kan I skabe større tryghed i jeres ansattes hverdag – både på jobbet, såvel som i privaten.

  Stress i virksomheden – Prøv en stresskonsulent

  Stress er desværre blevet så almindeligt, at det ses alle steder – også i virksomheden. Men hvor godt er I egentlig rustet til at håndtere stress, hvis det forekommer i jeres virksomhed? Tør du tage den tunge og svære samtale med en ansat, der har det skidt, eller ville du hellere overlade det til en stress konsulent. Du ved godt, at personen har det dårligt og bærer en tung byrde, men husker du at spørge ind til, hvordan han/hun egentlig har det? Som regel kommer der en masse undskyldninger og forhindringer, der gør, at man aldrig helt fik spurgt ind til personens velbefindende. Der blev ikke gjort noget aktivt for at hjælpe – Nu sker det så, den ansatte er brudt sammen, sygemeldt og kollegaerne føler sig usikre, ”hvornår sker det for mig” – det varer ikke længe, hvis I ikke sætter forebyggende og hjælpende ind over for stress.

  Det handler om at skabe tryghed og nogle faste rammer for jeres ansatte – med klare og tydelige retningslinjer angående stress, kan I undgå mange tilfælde af stress og sygemeldinger – I kan gøre hverdagen på arbejdspladsen tryggere og bedre, hvilket også er medvirkende til, at de ansatte får det bedre generelt, altså både på jobbet og udenfor arbejdet.

  Med professionel hjælp fra en stresskonsulent kan I få en større indsigt i, hvad stress gør ved mennesker, hvordan I kan hjælpe folk med stress og hvordan I kan arbejde aktivt med stress forebyggelse.

  Invester i trivsel og større produktivitet – Kontant en stresskonsulent, sammen kan I gøre jeres virksomhed til et bedre sted at være.

 • Mindfulness Baseret Stress Reduktion


 • Emner: Stress | No Comments »

  Kommentarer