close
facebook like buttonTwitter Icontwitter follow button
 • Præsentationsteknik

  Præsentationsteknik – Lær, hvordan du bliver den bedste taler i forsamlingen

  En meget vis mand sagde engang, at en stor taler kun bruger få ord – Hvilket er så sandt, som noget kan være.

  Din præsentationsteknik kan være afgørende for, hvorvidt dit mål bliver en succes eller en fiasko

  Arbejder du med marketing, så vil du nok hurtigt opdage, at dine resultater meget ofte er afhængige af dine præsentationer – Du skal, for at få succes, fremlægge, klarlægge, oplyse og sælge på den mest troværdige og overbevisende måde. For at opnå det du ønsker, nytter det altså ikke noget, at være ”lille” og ikke tro på sig selv – Skal du sælge eller overbevise, skal du også have gennemslagskraft og troen på egne evner.

  Opnå dine mål med en professionel præsentationsteknik

  Som sælger er en fabelagtig præsentationsteknik uundværlig – Det er din præsentationsteknik/forhandlingsteknik, der er afgørende for, hvorvidt dit salg går igennem eller ej. Marketingschefen, der skal fremvise en ny handlingsplan for direktionen, igen er det den pågældendes præsentationsteknik, der kan bevirke det endelige resultat. Dette er kun to enkelte eksempler på situationer, hvor ens præsentationsteknik kan have særdeles stor betydning for, hvorvidt det hele ender som en succes eller en fiasko – Men der findes et hav af situationer, som disse, hvor det hele meget vel kan afhænge af ens præsentationsteknik.

  Projektledelse og præsentationsteknik er også to ting, der hører unægtelig meget sammen.

  Hvad enten man kan lide at høre det, eller ej – For at få gennemført de mål, man har, så som sin nye handlingsplan, eller virkeliggørelse af ens visioner, er ens præsentationsform et utroligt vigtigt led. Så der er virkelig god grund til at bruge en masse tid og kræfter på at blive en god taler/forhandler, da det oftest vil give endnu bedre muligheder for succes. Én dårlig præsentation kan være årsag til, at alt det man har brugt så lang tid på at bygge op, falder direkte til jorden, på trods af at selve meningen/indholdet var godt. Det var simpelthen selve præsentationen, der ikke slog til, på grund af en dårlig præsentationsteknik.

  To små, men nyttige tips

  Vil du være en god taler, så start med at være dig selv – Tag hensyn til dine egne evner, egen kunnen og tro på det, på den måde hæver du dig over gennemsnittet. De fleste vil elske det, og få vil ikke bryde sig om det. Dem, der kan lide dig for det, vil klappe af dig, hvilket vil smitte af på dem, der ellers sidder og har røde ører over din indsats – Så lytter man alligevel.
  Husk på, det er okay at være nervøs. Din nervøsitet kan sagtens bruges som et es i din præsentationsteknik – Er du nervøs viser du, at du inderligt ønsker at opnå dit mål.


  Emner: Ledelse Business | 1 Comment »

  Kommentarer

  En kommentar til “Præsentationsteknik”

  1. Claus Handberg Says:
   03/10/2011

   Kunne ikke være mere enig.
   Jeg vil dog gerne tilføje at en sikker måde hvorpå din præsentation og budskab bliver ‘dræbende kedeligt’ er hvis du hælder dine slides til med punkter og tekst – for derefter at stå og læse op fra dem.
   DU er omdrejningspunktet i en præsentation ikke dine slides.
   Hvis du er interesseret i at se hvordan andre lykkes med at lave stærke præsenationer har jeg samlet en række videoer på: http://www.claushandberg.dk/kunsten-at-formidle—video-bibliotek.html

   Mvh
   Claus Handberg