close
facebook like buttonTwitter Icontwitter follow button
 • Personlig Udvikling
 • Smil og latter hjælper dig til at styre dig selv

  Ingen kan styre hvad andre gør, siger og tænker, men vi har alle de samme muligheder for selv at styre hvad vi gør, hvordan vi tænker og hvordan vi handler.

  Når folk siger at de ikke kunne styre sig selv, så handler det hele i sidste ende om et valg, og er det fordi du er beruset, så var det nok fordi du valgte at drikke i første omgang.

  Der er ingen der er perfekte, heller ikke engang mig 🙂

  Og når jeg vælger at drikke mig fuld, og ender med at blive så fuld at jeg næste dag må have andre til at fortælle mig hvor pinlig jeg har været, bundet det hele i mit valg om at drikke, og jeg kan kun bebrejde en person for det der er sket.

  Hvis jeg en dag bliver rasende og ender med at blive voldelig overfor et andet menneske er der stadig kun mig selv jeg kan bebrejde, og de konstateringer bringer mig ind til dagens emne.

  Nemlig at du i sidste ende selv vælger dine handlinger, og ikke kan skjule dig bagved alt det der på overfladen virker til at være uden for din kontrol, men som ikke er det.

  Du kan 100% sikkert lære at styre dig selv, og måden jeg vil anbefale er ikke nem og hurtig, men lang og hård.

  Måden jeg selv er blevet bedre herre over mine følelser er ved at udvikle mig personligt, igennem terapi og uddannelser indenfor personlig udvikling. Det at tage en hypnose uddannelse satte mange ting på plads for mig personligt, og med tiden og en efterfølgende coach uddannelse er jeg blevet endnu bedre til at udnytte den viden og de værktøjer jeg gennem tiden har erhvervet mig.

  Jeg siger ikke at jeg 100% er i stand til at styre mine følelser, men jeg siger at jeg i langt de fleste situationer er i stand til at se det positive i en situation, måske lige på nær når jeg bliver presset rigtigt hårdt over lang tid.

  Det er min overbevisning at du vil være i stand til at gøre det samme, men du skal vide at det kommer til at tage en rum tid, og det vil også være ekstremt svært at gennemføre, men tro mig det er det hele værd i den sidste ende, og giver et kraftigt boost til dit selvværd og selvtillid, samt din generelle livskvalitet.

  Vidste du at følelser er ekstremt vigtige for både dit selvværd og dit velbefindende i hverdagen?

  Det at have positive og gode følelser langt det meste af tiden er godt for helbredet, ja faktisk er det sådan at indtil flere mennesker har påvist at du kan helbrede de mest utrolige sygdomme ved at grine dig rask, eller som middel til stresshåndtering.

  En god latter, ja selv et oprigtigt smil kan være rigtigt effektiv terapi, foruden at det ikke rigtigt kan undgås at du kommer i bedre humør undervejs.

  Denne lille video kan måske inspirere dig til et lille grin, det er der gode følelser og godt helbred i.

   

  Der er mange helbredsmæssige og humørmæssige fordele ved at grine, og du kan lære mere ved at læse dig igennem denne video:


  Emner: SelvUdvikling | No Comments »

  Kommentarer