close
facebook like buttonTwitter Icontwitter follow button
 • Personlig Udvikling
 • Selvudvikling Og Personlig Udvikling Virker

  Når man taler selvudvikling, så taler man også om forandring. Og for at skabe forandring, er man først nødt til at erkende at der er noget man ikke er tilfreds med, så al selvudvikling starter altså med erkendelsen af at noget ikke er i orden, eller ikke er som man ønsker det.

  Når man først erkender at noget er galt, har man som regel lidt under problemet i et stykke tid, og er langsomt blevet bevidst om hvad det er der foregår i ens liv som man ikke ønsker. Og i forbindelse med selvudvikling er man oftest nødt til at have en vejleder der kan se en udefra, de færreste er i stand til at se sig selv objektivt, og uden at pynte lidt på det mentale billede af situationen.

  Når du eksempelvis lærer meditation af en kyndig lærer, vil du også blive sat ind i vejrtrækning, som er en stor del af rigtig meditation, o langt de fleste mennesker trækker faktisk vejret ukorrekt. Her i denne artikel vileg ikke beskrive korrekt vejrtrækning, udover at nævne at du skal trække vejret ned i maven, og ikke som det oftest ses, kun oppe i brystet. Korrekt vejrtrækning gavner personlig udvikling, din generelle sundhed, og din daglige følelse af velvære.

  Din Vejrtrækning er Vigtig

  Med korrekt vejrtrækning vil du kunne opnå større koncentration, lettere og dybere afslapning, og i det hele taget mental ro.
  Når du arbejder med selvudvikling, er der stor risiko for at du kan ende med at komme vidt omkring indenfor både alternativ behandling, personlig udvikling, og traditionel psykologi. Når jeg skriver risiko, er det fordi at. efter min bedste overbevisning kommer du længst med din selvudvikling, eller personlig udvikling om du vil, ved at holde dig til en metode, så længe du har mulighed for det, og så længe du fortsat udvikler dig…

  Efterhånden som du kommer videre med din personlige udvikling, vil du begynde at opdage sider af dig selv, som hele tiden har været der, men som har været skjult for dig, eller du har i hvert fald ikke været bevidst om dem, det kan være hårdt at skulle erkende sider af sig selv, efterhånden som man opdager dem, det er ikke alle dine skjulte sider der er positive, men alligevel oplever jeg det som en positiv side af din selvudvikling, da det alt sammen gør at du lærer dig selv bedre at kende, og øger dine muligheder for at videreudvikle dig.

  Der findes rigtigt mange steder hvor du kan tage kurser i personlig udvikling, eller selvudvikling, det er forskelligt hvad de kalder, så søg på nettet efter begge ord, find et sted der virker seriøst, og overvej så lige om du måske ville kunne få gavn af lidt personlig terapi inden du starter på kurset.


  Emner: SelvUdvikling | No Comments »

  Kommentarer