close
facebook like buttonTwitter Icontwitter follow button
 • Coaching
 • Personlig Coaching

  Hvorfor benytte individuel og Personlig coaching?

  Dit liv, hvad enten du er leder eller ej har brug for styring hvis du vil have det optimale ud af det, og det kan du få med individuel coaching eller personlig coaching.
  Når du får individuel coaching støtter og guider en professionel coach dig til at nå de mål du har sat dig.

  Professionel coaching bruges ofte som et ledelses værktøj fordi man kan fokusere på de ressourcer den enkelte har og styre bevidst imod positive forandringer både for den enkelte og for arbejdspladsen som helhed. Du kan også overveje selv at tage nogle coaching kurser da det både vil udvikle dig som menneske, og gøre dig istand til lettere at tackle fremtidige opgaver.

  En god individuel coatching stiler imod at udvikle dig både følelsesmæssigt og mentalt, og skulle det være en del af dit mål, så også fysisk.
  Coaching er generelt ekstremt effektivt til at skabe menneskelig udvikling hos den der ønsker udvikling og forandring. Med personlig coaching er du godt rustet i forhold til at finde dine egne ressourcer til opnåelse af succes. Den dygtige personlige coach fungerer som katalysator for din udvikling, og med dygtig individuel coaching sætter han/hun dig i stand til at finde den viden inde i dig selv der skaber den ønskede udvikling.

  En coach vil med målrettede spørgsmål udfordre og motivere dig til at finde de nødvendige ressourcer til at skabe det der tidligere var uopnåeligt uden individuel coaching.

  Individuel Personlig Coaching Virker

  Du skal benytte den individuelle coaching eller personlige coaching fordi den tætte kontakt med coachen putter spotlight på dig og de mål du stræber efter at nå. En sådan personlig coaching session er fuldkommen centreret omkring dig og din kommende succes, og skaber en dynamisk udvikling der hele tiden fokuseres imod at give dig indsigt i de vaner og mønstre du tidligere er rendt ind i og blevet stoppet af.
  Coachen belyser i samarbejde med dig, og ved hjælp af opklarende spørgsmål hvor det er du tidligere har spændt ben for dig selv, og hjælper dig med sin spørgeteknik til at finde dine egne løsninger.

  Kort sagt -med individuel coaching får du klarhed og indsigt og bliver herved bedre i stand til at skabe de forandringer der er nødvendige for at nå dine mål.
  Når du først har oplevet hvor godt det kan være at blive coachet, er det måske noget du kunne overveje at lære selv. Hvis du skulle have lyst til at læse mere, så læs min artikel om coaching kurser og derfra er der ikke så langt et spring til at tage en decideret coach uddannelse som vil være rigtigt godt både for dig selv og de mennesker du kommer i berøring med i din dagligdag.


  Emner: Coaching | No Comments »

  Kommentarer