close
facebook like buttonTwitter Icontwitter follow button
 • Slankekure
 • Den bedste måde at tabe sig på

  Det kan være svært at sige, hvorvidt der findes en mirakelkur, der kan kategoriseres som den bedste måde at tabe sig på, i og med, at vi mennesker er vidt forskellige, og derfor afhænger vores vægttab af flere individuelle faktorer, f.eks. vores gener, vores livsstil, kost og aktivitetsniveau.

  Et godt råd til dig, der gerne vil tabe dig er, at du finder frem til den bedste måde at tabe sig på, for dit vedkommende. Det kan du gøre ved at klarlægge din livsstil fuldstændig. Grib en blyant og et stykke papir – Skriv ned, hvad du har spist, hvad du har foretaget dig, hvornår har du været aktiv, hvor aktiv har du været, hvordan kan du bedst lide at røre dig, hvilken mad kan du bedst lide, hvor store var portionerne (vej din mad), dette skal du gøre til en daglig rutine.

  Når du har gjort det i et par uger, har du et tydeligt billede over din hverdag og dine vaner – Nu skal du gå ind og undersøge dem. Er der noget du kan gøre anderledes, er der nogle madvarer, der ikke er gode for dig og din krop, som du derfor bør skrotte og erstatte med nogle, der er sundere og mere nærende? Har du tendens til at overspise, kan du klare dig med mindre portioner af gangen – Spis evt. oftere, end du gør, men mindre portioner?

  På den måde kan du stille dig selv spørgsmål vedrørende dine kost- og motionsvaner, og blive klar over, hvor du kan komme med nogle gode og sunde ændringer.

  Den bedste måde at tabe sig på behøves ikke at være kedelig…

  Det ses ofte, at folk har tendens til at kaste sig ud i den ene kedelige slankekur efter den anden. Med kedelig, menes der er en kur, der forbyder dig alt det, du faktisk godt kan lide. Med tiden bliver man enormt træt af alle de forbud, hvilket fører til, at man dropper kuren og vender tilbage til sin normale hverdag og vægt.

  Men i stedet for at kaste dig ud i disse ”mirakelkurer”, skal du hellere finde din egen slankekur. Selvfølgelig bliver du nødt til at acceptere, at der skal ske nogle ændringer i din livsstil, før du kan tabe dig – Din nuværende livsstil er i bund og grund skyld i, at du tog på til at starte med.

  Men det gode ved, at udforme sin egen slankekur er, at der skal være plads til de ting du godt kan lide – En god idé er bare at finde alternativer til dem, alternativer som du har det godt med. Lav f. eks. en liste over sunde snacks, du synes godt om, og som kan erstatte dine usunde ynglings snacks. Gå på internettet og søg efter sunde madopskrifter, der indeholder nogle af de råvarer, du elsker. Prøv at udforske det enorme online slankeunivers – Her finder du rigtig mange lækre slankeopskrifter, der kan åbne dine øjne for en hel ny verden af smagsoplevelser og velvære.

  For nogle er en fyldig madplan den bedste måde at tabe sig på

  Find alle de opskrifter på sund mad, du finder interessante og skriv dem ned – på den måde har du lynhurtigt en lækker og spændende madplan. En madplan er med til at sikre, at du ikke kommer til at spise en masse usundt, fordi du pludselig bliver stresset over, at du ikke ved, hvad du skal have at spise. Den forhindrer dig også i alle de dumme og usunde impulskøb, der ofte ryger med ned i indkøbskurven, når man ikke har medbragt en huskeseddel.

  Spis sundt og dyrk motion, hver dag – Det er overordnet den bedste måde at tabe sig på!


  Emner: Slankekur | No Comments »

  Kommentarer