close
facebook like buttonTwitter Icontwitter follow button
 • Slankekure
 • 10 gode råd til at tabe sig!

  Gode råd til at tabe sig – først og fremmest skal du være parat til forandring

  Der er rigtig, rigtig mange gode råd til, hvordan man taber sig og får en sundere livsstil. Internettet bugner af slankesider, der alle ligger inde med nogle virkelige gode og professionelle råd til at tabe sig. Du kan også finde et hav af slanke bøger og blade, hvor det ene kostråd er endnu bedre end det andet.

  Så hvis du går og drømmer om at lægge din livsstil om, er det bare om at komme i gang – Bid i det sure æble, snart vil du nyde smagen af det søde.

  Et sundt og nærende liv er noget alle kan få. Det kræver blot, at man har lysten til at lave om på sin allerede eksisterende hverdag og stil, hvilket kan være rigtig svært. Men siger man ikke også, at al begyndelse er svær… Når du først har fået smag for det gode liv, så tror jeg næppe, at du får lyst til at vende tilbage til sukkeret og fedtet, de søvnløse nætter, cigaretterne og den dybe sofa.

  Selvfølgelig kan det være svært, rigtig svært endda at vedligeholde et vægttab og en sund livsstil, men oftest er kun i starten, at det er sværest. Bevar styrken og hold ved, med tiden bliver din ”nye” livsstil en så stor og naturlig del af dig selv, at faren for, at du pludselig falder tilbage er meget lille.

  Her kommer de så – et udpluk af de gode råd til at tabe sig

  Der er selvfølgelig forskel på, hvordan du skal bære dig ad med dig ønskede vægttab, alt efter, hvor meget du ønsker at tabe dig, din motivation osv. Men der er dog nogle rimelig gængse slanketips, som de fleste kan have glæde af.

  1. Sørg for at drikke rigeligt med vand, hver dag. Det holder sulten tilbage og tit er vi faktisk bare tørstige, når vi tror, vi er sultne.

  2. Find ud af, hvor mange kalorier du egentlig har brug for til dagligt

  3. Find sunde alternativer, der kan erstatte din trang til søde sager.

  4. Sørg for at have et køleskab, der er fyldt op med sunde fødevarer og snacks. På den måde undgår du synderne, når du bliver sulten.

  5. Spis tit og mange gange om dagen, men sørg for at indtage små portioner. Og husk på, at det er okay at skeje ud en gang imellem. Riv en dag ud af kalenderen til ren forkælelse – spis fastfood, slik og chokolade. Gør, hvad du har allermest lyst til.

  6. Fibre er fantastiske – spis fiberholdigt mad, det mætter bedre.

  7. Spar på kaffen, drop sukkeret (i hvert fald det meste af det) og skær ned på fedtet.

  8. Spis masser af fed fisk, laks f.eks., spis proteinholdigt mad og rå grøntsager og undgå det hvide brød.

  9. Lad dit fokus hvile på din livsstil – fokuser på en sundere livsstil, frem for at smide de ekstra kilo. Med en sund daglig kost og motion kommer vægttabet helt af sig selv, men det tager sin tid.

  10. Spis med måde (Lad vær med at overspise – Giv dig selv tid til at blive mæt). Tro på dig selv og nyd din mad. Det skal nok blive en succes.

  Her fik du lige nogle enkle gode råd til at tabe sig – så gælder det bare om at tage fat!


  Emner: Slankekur | No Comments »

  Kommentarer