close
facebook like buttonTwitter Icontwitter follow button
 • Slankekure
 • Overvægt

  Overvægt – et stigende problem

  Overvægt – et landsdækkende problem. Læs om, hvordan du kommer af med din høje vægt
  Overvægt er blevet et stort problem i Danmark og et pludseligt stigende problem for vores folkesundhed. Overvægt blandt danskere er steget markant de seneste årtier, helt præcist er stigningen fra 1987 til nu på 75 %. Det er typisk yngre danskere og personer med en lav uddannelse og – eller en indkomst. Omkring 30 – 40 % af danske voksne er overvægtige, hvilket vil sige, at de har et BMI, der er alt for højt. Det svarer altså til langt over 1,3 millioner overvægtige danskere.

  Denne udvikling for overvægt blandt danskere, er ikke nogen udvikling, der er nem at bremse, der skal meget til, især vilje og hjælp. Forebyggelse og behandling af overvægt, kræver en stor og omfattende proces, der involverer flere forskellige parter, heriblandt den overvægtiges familie, nærmiljø, men også kommunen og ikke mindst staten.

  Sådan taber du dig og slipper af med din overvægt

  Har du et ønske om at tabe dig, eller brænder du for at hjælpe en af dine kære, der lider af overvægt – Så skal du være opmærksom på, at vægttab går ikke blot ud på at spise mindre, det vigtigste er faktisk, at man spiser rigeligt, men af det rigtige.
  Et vægttab kræver utrolig meget, især er det vigtigt, at man har nogle, der støtter en i ens ønske om at tabe sig – Denne støtte skal være konstant og med fra start til slut. Det er specielt de mennesker, man tilbringer sin hverdag med, som kan have en betydelig indflydelse på ens vægttab.

  At tabe sig, er ikke bare noget, man lige gør – Det kræver en dybdegående og langvarig ændring af ens hverdag og vaner – Dette kan nok godt lyde som en hård opgave, men husk på, at det er ændringer, der meget gerne skulle gøre din hverdag dejligere, en hverdag, hvor en sund livsstil er blevet til en vane.

  Slankekure er én ting, men en sund livsstil er en helt anden ting

  Manger vælger at ty til alverdens forskellige slankekurer og diverse slankepiller, og i nogle tilfælde virker disse måske også – Men oftest virker en slankekur ikke på længere sigt, hvilket resulterer i, at man falder tilbage til sine gamle vaner og så risikerer man, at overvægten igen tager fat.

  Ønsker du inderligt at tabe dig – Der er flere måder at opnå dit mål på, væsentligt er det dog bare, at du indser vigtigheden af en sund livsstil.

  Er du træt af slankekure, der forbyder dig at spise mere end et æble om dagen – Hypnose er en alternativ behandlingsmetode, der kan hjælpe dig med at komme af med din overvægt.


  Emner: Slankekur | No Comments »

  Kommentarer