close
facebook like buttonTwitter Icontwitter follow button
 • Slankekure
 • Fedtfattig Kost

  Fedtfattig kost og Motion giver vægttab!

  Hvis du går efter en fedtfattig kost og dyrker lidt regelmæssig motion har du lagt grundlaget for et succesfuldt og forhåbentligt hurtigt vægttab.
  Hvorvidt dit vægttab kommer hurtigt eller langsomt er egentlig ikke problemet, det handler mere om at dit vægttab fremkommer fordi du har en livsstil der på naturligvis giver dig en slank og sund krop.

  Ved at spise en sund kost og kombinere det med regelmæssig motion, er du faktisk godt i gang med en effektiv slankekur der vil give dig mere energi og en slankere og lettere krop. Der er jo ingen tvivl om at med en lettere krop belastes kroppen generelt en hel del mindre end når man er overvægtig, og spiser man samtidig sundt med overvægten på friske grøntsager og sunde naturlige fødevarer, har man grundlaget for at skabe en fedtfattig kost plan.

  Der kan laves masser af lækre og yderst velsmagende måltider selvom du hovedsageligt baserer din ernæring på fedtfattig kost. Jeg lever ikke selv som vegetar, men i perioder holder jeg mig totalt væk fra kød, da jeg er af den overbevisning at det er godt både at variere sin kost, såvel som at det giver kroppen en chance for at udrense eventuelle overskydende kød rester i organismen.

  Fedtfattig kost giver mere energi

  Det at spise en fedtfattig kost baseret på hovedsageligt levende fødevarer, som jeg synes at utilberedte grøntsager er, tilfører man sin krop en masse ekstra energi, som igen gør det en hel del lettere og mere attraktivt at dyrke den mængde af regelmæssig motion der virkelig skaber resultater i form af en sund og glad krop med masser af overskud til at leve et positivt og aktivt liv.

  Et godt forslag til hvordan du kan finde inspiration til at lave både sund og fedtfattig kost der samtidigt smager godt kunne være at du kigger lidt på Lene Hanssons opskrifter der opfylder alle kriterierne for at du kan skabe dig en sund og fedtfattig kost der giver en glad, sund og energifyldt krop.

  På trods af at jeg vil give skeptikeren ret i at fedtfattig kost lyder som små kedelig mad, da alle ved at det meste af smagen sidder i fedtet, og langt de fleste af os er vokset op med en kost overvejende bestående af kødretter, så behøver en fedtfattig kost altså ikke at være kedelig.
  Der findes masser af lækre vegetarretter, og kan du ikke undvære kød er der masser af muligheder for at skære størstedelen af fedtet fra uden at maden behøver at blive kedelig. Under alle omstændigheder vil jeg anbefale at du seriøst overvejer en livsstilsændring som denne, da det kan tilføje års ekstra levetid, og vel at mærke år med en bedre livskvalitet.

  Jeg kan også kun anbefale at du kigger lidt nærmere på omtalte Lene Hansonss opskriftsbøger, og lærer mere om fedtfattig kost.


  Emner: Slankekur | No Comments »

  Kommentarer