close
facebook like buttonTwitter Icontwitter follow button
 • Slankekure
 • Opskrifter på Sund Mad

  Opskrifter på sund mad – det er tiden og pengene værd

  Rigtig mange mennesker vælger at prioritere deres tid, således, at de i hvert fald aldrig har tid til at lave ordentligt mad. De vælger at bruge deres tid på alt andet end deres kost, taget i betragtning af, at vores kost faktisk er særdeles vigtig for et godt, lykkeligt og langt liv.

  Vi stresser hverdagen igennem, og føler ofte ikke, at vi har tid, overskud og penge til at lave sund mad. Vi vælger i stedet for at leve af de nemme løsninger – færdigretterne, fastfooden og lignede. Vi glemmer også at spise dagen igennem, vi spiser kun, når sulten virkelige melder sig.

  Men sandheden er faktisk at opskrifter på sund mad ikke nødvendigvis tager lang tid, eller koster mange penge.
  Du kan sagtens finde sunde mad opskrifter, der er lette at lave og som koster mindre, end en grillkylling menu med pommes og sodavand.

  Opskrifter på sund mad findes i alverdens oplæg – der er både nogle for dig, der elsker at kræse for din mad, dig, der gerne bruge flere timer på at fremstille dine måltider, og der er også sundt mad opskrifter til dig, der ikke har tid til at stå i køkkenet i flere timer. Det eneste du skal gøre er at finde disse opskrifter – Find dem på nettet, avisen og/eller kost – bøgerne.

  En sund kost kræver nødvendigvis ikke ekstra meget tid – Den kræver blot, at du har en smule viden om, hvad du bør indtage af fødevarer. Viden du nemt kan få, internettet og diverse bøger om kost kan hurtigt lære dig, hvad du kan gøre for at få et sundere liv.

  Ønsker du at tabe dig?

  Det bedste og mest stabile vægttab opnås via en sund og nærende kost kombineret med daglig motion (husk på, at en rask gå tur også er motion).
  Du kan også rådføre dig med din læge, eller en professionel diætist. I fællesskab kan I f.eks. udarbejde en slankekur kostplan – På den måde får du en udførlig og personlig kostplan, der matcher dit ønskede vægttab

  Slankepiller vs. opskrifter på sund mad

  Jeg vil bestemt altid råde folk til at lægge deres livsstil om, hvis de ønsker at tabe sig – Du er nødt til at ændre på dine kostvaner, hvis du vil tabe dig. Du kan ikke bare fortsætte med at spise som du altid har gjort (der var jo en grund til at du endte med at tage på).
  Hvorvidt du bør benytte dig af slankepiller og/eller andre slankemidler, skal jeg ikke kunne sige. Når det så er sagt, vil jeg meget gerne gøre opmærksom på, at slankepiller og lignede ikke virker alene – Du er altså stadig nødt til at lægge dine kost- og motionsvaner om.

  slankepiller bør kun benyttes af svært overvægtige mennesker (med et BMI på 30+). Ønsker du blot at smide de overflødige kilo på sidebenene, vil jeg klart råde til at spise sundere og dyrke mere motion – det er den sikreste, sundeste og mest holdbare løsning.

  Gå på opdagelse i bøger og på internettet – Der er med garanti nogle opskrifter på sund mad, der passer lige ind i dit køkken!


  Emner: Slankekur | No Comments »

  Kommentarer