close
facebook like buttonTwitter Icontwitter follow button
 • Sundhed og Helse
 • Livsstilsændring

  På det seneste har jeg foretaget en større livsstilsændring i sundhedens tegn, og til en sund livsstil hører en sund kost.

  Sund kost handler om at vide hvad det er du putter i munden. Hvis du ikke er super erfaren udi sund mad, kan jeg anbefale at du opsøger noget kostvejledning hos en diætist.

  Det vil sige at du bør spise godt med protein, fiberrige madvarer og de rigtige kulhydrater. I modsætning hvad de fleste tror skal du ikke helt undgå fedt for at have en sund livsstil. Faltisl er der ikke ret meget du behøver at undgå for at holde fast i en sund livsstil for det er også vigtigt at nyde livet og have det godt, da dit humår og velbefindende også påvirker dit helbred i det lange løb.

  Det siger vel sig selv at det ikke er smart at fylde dig med med slik, kager, sodavand, og chips, faktisk er det en del af en usund livsstil. Hvis det er sådan du lever er det nok ved at være tid til en livsstilsændring inden du opdager at det er for sent.

  Til en fornuftig livsstilsændring hører i min verden en form for kostomlægning, og det har faktisk været nemmere end jeg troede at det ville være. Groft sagt handler sund kost om at spise levende fødevarer for langt det meste, og det kunne godt lyde som om jeg så anbefaler at du bliver vegetar, men det gør jeg ikke, i hvert fald ikke uden et vist forbehold.

  Det forbehold jeg gerne vil have at du tager dig, er at hvis du overvejer at leve vegetarisk er du nødt til at sætte dig grundigt ind ernæring, sådan at du får de rigtige næringsstoffer, vitaminer og lignende.

  Rent faktisk er det sådan at i forbindelse med denne livsstilsændring er sund kost ikke det punkt jeg lægger aller mest vægt på, da jeg mere satser på at leve mere positivt, eller hvad man nu kan kalde det, du forstår nok hvad det er jeg mener.

  Livsstilsændring var effektiv slankekur

  En livsstilsændring kunne også være at finde en hurtig slankekur, som i sig selv er en livsstilsændring, og som følge deraf omlægge sit liv til et sundere alternativ end tidligere.

  Der er rent faktisk meget man kan gøre, og et hurtigt vægttab vil som oftest tilføre en del ekstra energi, som du kan bruge til virkelig at sætte skub i den positive udvikling du har sat i gang med en så effektiv slankekur.

  Af personlige erfaringer på det punkt kan jeg fortælle at jeg da jeg gennemførte en kostomlægning tabte mig 12 kg, på små 3-4 måneder, og det jeg gjorde var at min kost var overvejende frugt og grøntsager, samt groft brød.

  Jeg var så heldig at have hjælp af en vegetar der ved hvad hun har med at gøre efter at have levet som sådan i mere end 15 år, og hun er sund og velnæret med alle de vitaminer og sporstoffer hun har brug for.


  Emner: Sundhed Sygdom | No Comments »

  Kommentarer