close
facebook like buttonTwitter Icontwitter follow button
 • Slankekure
 • Sund Kost

  Sund kost vs. usund kost…

  Vi lever i en fortravlet hverdag, hvor rigtig mange mennesker glemmer at sætte pris på de små glæder som et sundt liv byder på.

  Mange føler sig stresset og mangler overskud i hverdagen – At lave sund mad tager alt for lang tid og kræver alt for meget, sådan tænker rigtig mange mennesker desværre om sund kost og gode sundt mad opskrifter. I stedet vælger de den lette løsning, den uholdbare løsning, den fedende løsning – De vælger at lade vær med at spise, kun når sulten virkelig sætter ind spiser de, hvilket resulterer i, at de overspiser. De vælger at købe færdigproducerede retter, burgere, pizzaer og grillkylling, alt der er nemt og går hurtigt dur. Og pga. den manglende kost og næring falder blodsukkeret konstant, men det skal op igen i en fart, så de spiser slik, chokolade og drikker litervis af sodavand. Så kører vi!

  Men denne indstilling til fødeindtagelse og sundt mad opskrifter er helt forvrænget. Det tager egentlig slet ikke så lang tid, som mange fejlagtigt tror, at lave sund og nærende mad. Det kræver blot lidt indsigt i, hvad der er godt for dig, din krop og dit helbred. Den viden kan du hurtigt tilegne dig – Internettet og diverse bøger, artikler og diætister kan vejlede dig til en sundere livsstil.

  Grundstenene til en sundere og slankende kost:

  Dyrk motion – en rask gå tur er rigeligt

  Spis mager kød/fjerkræ og fisk

  Spis grove grøntsager og frugt

  Spis brune ris, grove pastaer og kartofler

  Undgå hvide korntyper

  Skift de sukkerholdige drikkevarer ud med vand, masser af vand

  Spis seks gange om dagen – start tidligt om morgenen og undlad at spise lige inden du skal i seng. Spis små portioner.

  I princippet kan du blive fed af alt mad og du kan tabe dig på en kur bestående af flæskesteg og chokolade – et vægttab går ud på, at du skal spise færre kalorier, end du forbrænder. Du skal have et såkaldt energiunderskud. For at tabe dig skal du ca. indtage 500 kalorier mindre, end du forbrænder. På internettet kan du finde nogle super gode kalorie tabeller og databaser med fødevarer og deres indhold af kalorier.

  Du kan også få hjælp til vægttab og en sundere livsstil hos din læge. Overvejer du brug af slankepiller eller andre slankemidler, bør du først rådføre dig med din praktiserende læge.

  Sund kost, sunde mad opskrifter og et godt liv hænger unægtelig sammen. Den sunde og nærende mad kombineret med motion bidrager til en lykkeligere og mere energifyldt liv. Fastfood og andet ”tom” mad gør dig blot træt, ugidelig og resulterer ofte i humørsvingninger og trælse kropslige irritationer.

  Sund kost er for alle. En sund livsstil er for dig, der sætter pris på livet, tilværelsen, din krop, dit sind, dit udseende og dig! Du kan nemt forøge din livskvalitet igennem en sundere og friskere livsstil.

  Sund kost med sunde mad opskrifter – Ja, hvorfor lade vær’?!


  Emner: Slankekur | No Comments »

  Kommentarer