close
facebook like buttonTwitter Icontwitter follow button
 • Slankekure
 • Effektiv Slankekur

  Denne artikel er rettet til dig der ønsker en effektiv slankekur der hjælper dig med at tabe dig og leve sundere, og da jeg havde en del at sige om det emne er den blevet forholdsvis lang.
  For at gøre disse informationer lettere at fordøje og udnytte min side bedre har jeg valgt at inddele den i 3 dele.

  Den starter med denne side der har titlen effektiv slankekur, og som omhandler dit behov for væske, og det forhold du bør søge at få til olie og fedtstoffer i din kost.
  Fortsættelsen hedder hurtigt vægttab og den del behandler de fødevarer du indtager, hvad er godt, hvad er dårligt og i hvilke mængder.
  Sidste del af denne kur hedder hurtig slankekur og er omhandlende de fysiske fordele du vil opleve ved at følge kuren og efterfølgende gøre den til en decideret ny lisvsstil.

  En Effektiv Slankekur Er Ikke En drøm

  Brug det efterfølgende som en effektiv slankekur, men hold samtidigt for øje at vælger du at bruge det som en ny livsstil gør du dig selv og din krop en stir tjeneste.

  At opnå hurtigt vægttab handler om at finde en effektiv slankekur der fokuserer på at ændre både din livsstil og din kost. Dette skal selvfølgelig også foregå på en sikker og sund måde sådan at du opnår de helbredsmæssige fordele en slankekur gerne skulle indeholde.

  Den efterfølgende slankekur er begge dele, altså både hurtig og effektiv, samtidig er den fokuseret på at give dig nye og sundere spisevaner.

  Følg kuren omhyggeligt, og gør dit yderste for at holde dig inden for rammerne af det beskrevne, også selvom du derved må undvære ting du er vant til i din nuværende hverdag, det er jo netop det der har skabt dine nuværende vægt problemer.

  En enkelt bemærkning føler jeg trang til at bidrage med inden du læser videre, og det er: At ændre sine vaner er ikke nemt, men det er muligt, og holder du fast sker der det sjove at du erstatter de gamle vaner med det du gør i stedet for det du plejede at gøre… Tænk lige lidt over det!

  Drik rigeligt med væske

  Med hensyn til væske er det vigtigt at du får rigeligt da din krop for hovedsagen består af væske, og jo mere væske der render igennem dit system, jo flere affaldsstoffer bliver skilt fra.

  Det er dog ikke ligegyldigt hvilke drikkevarer du indtager, og det allerbedste du kan gøre for at medvirke til et hurtigt vægttab er at drikke vand i stedet for kalorieholdige drikkevarer vi normalt indtager.

  Vin, Juice, øl og sodavand er alle drikkevarer mange danskere indtager hver dag, men hvis du ønsker at din kur skal være effektiv slankekur og virkelig mener det, bør du være opmærksom på at de nævnte drikkevarer indeholder kalorier i flydende form, og den slags sætter sig lettere fast.

  Hvis du virkeligt ønsker et hurtigt vægttab er en af dine største fjender alkohol, da det indeholder langt flere kalorier end de øvrige, så udskift alle de drikkevarer med vand, så er du godt på vej til et hurtigt vægttab der holder længe.

  Brug Mindre Fedt Og Olie

  Fedt og olie er ikke noget du ønsker at tilføre din kost hvis du ønsker en hurtig slankekur da det netop er fedt du ønsker at undgå.
  Det gælder også for smør margarine eller nogle af de forskellige produkter baseret på fedt, for selvom de er lightere end rent fedt og smør, er det stadigt kraftigt fedtholdige produkter og du skal så vidt muligt holde dig fra dem.

  Hvis du eksempelvis steger dit magre kød med en form for fedt eller olie, er mit råd at du efter stegning lader dit kød hvile lidt på begge sider på et stykke fedt sugende papir inden du spiser det, og at du ikke hælder fedtet udover kødet efter stegning som mange gør, i stedet skal det direkte smides væk efter brugen, det er et af de vigtigste punkter ved en hurtig slankekur.

  Vi har alle sammen brug for fedt i vores kost, men langt de fleste fødevarer indeholder en form for fedt, og en naturlig varieret kost giver dig rigeligt af det fedt du behøver.
  DU skal vide at der er naturligt fedt i ting som nødder, avocado, frø, og mange slags fisk, så indehold de ting i din kur i begrænsede mængder og du er fuldt dækket ind på dit behov for fedt.
  Få mere og dybere viden om hvordan du taber de overflødelige kilo ved at læse videre her om hurtigt vægttab og hvilken kost du behøver for at opnå en effektiv slankekur.


  Emner: Slankekur | No Comments »

  Kommentarer