close
facebook like buttonTwitter Icontwitter follow button
 • Slankekure
 • Flad mave

  Flad mave til sommeren og stranden

  Kosmetikfirmaet Dove har gjort meget for plus size modeller, og det er generelt blevet mere accepteret i samfundet at have former, det er ikke længere det eneste rigtige at ligne en anoreksi patient.
  Der er dog også sundheden at tage hensyn til, og bademoden er trods alt stadig en flad mave, hvilket jeg personligt også selv synes er mest sexet når jeg skal vælge. En ung pige med stumpetrøje som mere eller mindre fremviser en ølvom under trøje-kanten er ikke ligefrem noget ret mange mænd tænder på, og kvinder ser vist også helst deres mænd med en rimelig slank figur, og en flad mave.

  Den rette kost og træning er vejen til en flad mave

  Med hensyn til sundheden er det sundt med en flad mave, men ikke den ultratynde udgave, der skal lidt til for optimal sundhed.
  En varieret og sund kost hører sammen med fornuftig træning, og tilsammen kan du sagtens få en flad mave, og være kernesund på en gang. Det handler ikke bare om at træne, men om at træne korrekt, og det i sig selv er en videnskab der nærmest hele tiden kaster nye træningsformer af sig, og de smukke, de kendte og de berømte virker nærmest til at stå i kø for at kunne reklamere for sådan et produkt.

  Jeg vil gerne endnu engang understrege hvor vigtigt sund og nærende kost er i denne sammenhæng, især hvis du er ung og din krop har brug for de rigtige næringsstoffer og byggestene for at udvikle sig til en sund krop du kan have glæde af resten af dit liv.
  Hvilken form for træning du skal vælge skal jeg ikke gøre mig for klog på, for selvom jeg selvfølgelig har en mening, så er der efterhånden så mange at vælge imellem, at der uværgerligt vil være nogen der er uenige med mig.

  Der er jo også forskel på os mennesker, og det at få en flad mave der er flot at se på, kan være en kamp for den ene, og nærmest naturligt for den anden. Det kan skyldes mange ting, men hvad du bruger din tid på i dagligdagen, din kropsbygning og dit udgangspunkt når du starter træningen har stor betydning for udfaldet, og hende eller ham der altid har dyrket sport vil naturligvis have det letter en sofadyrkeren der spiller computer og ser tv det meste af tiden. Det er jo som de fleste nok ved ikke lige den rette metode hvis man ønsker at have en flot og flad mave.

  En personlig træner kan hjælpe dig hurtigere til en flad mave

  Skal man i gang fra nulpunktet er det en god investering at få sig en personlig træner. En personlig træner er en der i forvejen selv træner meget, har en del viden om både træning og kost, og som kan skubbe bagpå og motivere dig når det er en smule svært at få foretaget nok øvelser og den rette mængde gentagelser så det virkeligt batter noget. Derudover kan en personlig træner sørge for at rette detaljerne i dine øvelser så du får det optimale udbytte af din mavetræning, og ender med den eftertragtede flade mave.


  Emner: Slankekur | No Comments »

  Kommentarer