close
facebook like buttonTwitter Icontwitter follow button
 • Sundhed og Helse
 • Sund livsstil – Sådan tillægger du dig en sundere livsstil

  Få et lykkeligere liv med en sundere livsstil

  Guide til et sundere liv

  En sund krop i et sundt legeme er vel egentlig noget, vi alle sammen ønsker at opnå, men ikke alle har lige nemt ved, at få en sund livsstil implementeret i deres dagligdag, derfor kommer der her nogle små råd til ting, der nemt kan blive en del af dine daglige rutiner. Alle disse små råd vil bidrage med en fantastisk forandring på dit helbred, dit humør og din livsstil.

  Lad dig forkæle af solen, naturen og den friske dejlige luft

  En ting du kan gøre for at få en et bedre helbred, er at nyde solen, naturen og den skønne friske luft. Faktisk burde vi alle sammen tilbringe er par timer, hver dag, uden for, hvor vi kan lade solen skinne på os og indånde den friske luft og den smukke natur kan give os en følelse af lykke og tilfredsstillelse. Det er ikke kun om sommeren, vi burde komme ud i den friske luft – Det er især også vigtigt, at vi kommer uden for om vinteren, hvis vi gerne vil opnå en sundere livsstil.

  Husk på, at vi ikke skal undgå solen – Vi har brug for den dejlige sol for at vores krop kan producere D-vitamin, hvilket er et meget vigtigt vitamin – Det er meget vigtigt for vores knogler og helbred, og det sker ofte, at vi danskere ikke får nok D- vitamin om vinteren.

  Et godt tip til, hvordan du kan undgå at blive forbrændt af solen er, at du lidt efter lidt begynder at opholde dig i solen, gerne allerede fra det tidlige forår.

  Undgå alle de farlige kemikalier, der findes i kosmetik, hudprodukter og husholdningsprodukter

  Rigtig mange mennesker benytter sig af diverse kosmetikprodukter, parfumer og hudprodukter, i håbet om at se smukkere og yngre ud, men desværre bliver de fleste snydt.

  Læser du på den lille ingrediensliste, hvor det hele ofte er skrevet med meget små bogstaver, så vil du tit opdage, at dine produkter er baseret på en masse skadelige kemikalier, der kan gøre dig syg. Vil du gerne forkæle dig selv, din krop og hud, men også samtidigt opnå, eller bevare en sund livsstil, så bør du vælge dine skønhedsprodukter med omhu.

  Skab et liv uden stress

  Rigtig mange sygdomme er stressrelaterede, derfor bør du undgå stress så vidt som muligt, hvis du ønsker at leve sundt. Det er selvfølgelig forskelligt fra person til person, hvilke årsager, der kan være til, at man får stress, men dog er der nogle råd, som man kan følge, hvis man ønsker et liv med mindre stress. Du kan på internettet finde et ocean er gode og informative hjemmesider, der kan hjælpe dig med at komme af med eller forebygge stress.

  En sund kost og daglig motion

  Hvis ikke allerede dit liv er præget af en sund ernæring, er det måske på tide med en livsstilsændring – Du kan f.eks. søge råd og kostvejledning, så du på den måde kan få hjælp til en sundere kost – Et sundt og fornuftigt forhold til mad og motion er nogle af de vigtigste grundstene i en sund livsstil, og sikrer at du får de rigtige vitaminer og mineraler som din krop har brug for, samtidig med at dine led og muskler holdes friske, sunde og aktive.

  Daglig motion, eller i hvert fald regelmæssig er en del af det leve sundt. Sørg for at få bevæget dig jævnligt, nutidens mennesker har alt for ofte stillesiddende arbejde og behøver motion for at leve så længe og være så frisk undervejs som muligt. Jeg mener, hvad er en masse penge værd hvis du blir ældre og syg? Sørg for at nyde livet – hele livet!

  Drømmer du om en sund livsstil, så husk på, at en god start er blot at nyde livet og det du har!
  Alle fortjener et godt liv, så tag den sunde livsstil til dig og nyd livet så længe du har det.

  p.s. En person jeg har den allerstørste respekt for har for nyligt åbnet mine øjne for en lidt anderledes tilgang til kost og ernæring end “eksperterne” anbefaler, så jeg vil i stedet anbefale at du læser hans blogindlæg der hedder “Sådan taber du dig” han er en rigtig flink fyr med en god tilgang til virkeligheden.
  p.p.s. Husk også at læse kommentarerne, selvom der er mange,er det det værd.


  Emner: Sundhed Sygdom | No Comments »

  Kommentarer