close
facebook like buttonTwitter Icontwitter follow button
 • Slankekure
 • Sunde Mad Opskrifter

  Sunde mad opskrifter

  Det er faktisk meget nemmere at lave sund og nærende mad, end man lige går og tror. Gå blot på opdagelse på internettet, avisen eller de mange fantastiske slanke bøger. Jeg har erfaret, at internettet er et helt vidunderligt slankemiddel – der findes faktisk et helt slanke univers online. Her kan du finde alt du behøver at vide, hvis du ønsker at tabe dig. Der er den ene side efter den anden med gode råd til at tabe sig og der er masser af steder hvor du kan finde gratis versioner af sunde mad opskrifter.

  Lækker mad fra sunde opskrifter

  Bliv slank nu med lækre madopskrifter og daglig motion. Det er utroligt, hvad du kan lave af dejlig og velsmagende sund mad. For dig, der samtidigt ønsker at tabe sig handler det om, at du skal lære at sætte din mad korrekt sammen. Du kan få hjælp til vægttab – kontakt for eksempel din læge, eller en professionel diætist. Sammen kan i udarbejde en slanke kostplan.

  Men der er også rig mulighed for at sætte de sunde mad opskrifter sammen selv. Du skal blot lære at holde balancen mellem din indtagelse af protein i form af kød/fisk/fjerkræ, grøntsager og kulhydrater i form af brune ris, grove pastatyper og kartofler. Lær at elske de sunde mad opskrifter og at lave maden selv.
  Et stort problem for mange er, at de spiser alt for store portioner mad, hvilket medfører en forøget vægt. For at undgå dette bør du anrette maden lækkert og i små portioner.

  Et godt råd er, at hvis ikke du føler dig mæt efter første portion, vent da 20 minutters tid, inden du tager en portion mere – Ofte tager det lidt tid før din hjerne registrerer, at du faktisk er blevet mæt.

  At leve sundt burde være en menneskeret

  Det er også meget vigtigt, at du lærer at spise flere måltider om dagen – gerne 6 små måltider fordelt jævnt udover hele dagen. Rigtig mange mennesker vælger kun at spise tre gange om dagen. Morgenmad, frokost og aftensmad. Dette er dog ikke et særlig sundt, slankende eller fornuftigt valg – Det risikerer meget ofte i overspisning, fordi du hele dagen har ”sultet” din krop. Din krop er din fabrik og den har brug for benzin dagen lang. På internettet og i kostbøger kan du finde eksempler på kostplaner og sunde mad opskrifter.

  Men sundt mad opskrifter er selvfølgelig ikke kun for folk, der ønsker at tabe sig! Alle burde i virkeligheden leve sundt og fylde deres køleskab op med lækre og nærende råvarer.

  Et sundt liv er virkelig vigtigt for dig, der sætter pris på dig selv, din krop, dine omgivelser og din livskvalitet.

  Det er dit liv og dit ansvar – Kast dig ud i de sunde mad opskrifter og få et sundere liv og et skønt indre og ydre!


  Emner: Slankekur | No Comments »

  Kommentarer