close
facebook like buttonTwitter Icontwitter follow button
 • Kropsterapi

  Kropsterapi handler om at mærke dig selv

  Det kan godt kræve en lidt speciel person at gå i gang med kropsterapi, for det kan indebære danseøvelser som for mange mennesker vil være en smule provokerende, men hele pointen med at få bedre kontakt til både dine følelser og din krop er så gennemgribende at der skal drastiske midler til for at kunne slippe hæmningerne og opnå den dybe fuldkomne afslapning.

  Metoden går ud på at man ved hjælp af en kombination af forskellige teknikker så som øvelser og samtaleterapi lærer klienten at fornemme sin krop, og blive bedre til at slappe af, dybere end normalt og derved få bedre kontakt til sin krop.

  Kropsterapi handler om at udvikle en bedre kropsfornemmelse ved hjælp af blandt andet at arbejde med bindevæv, sener, muskler og ledbånd, og derigennem udvikle muskelelasticitet som gør kroppen i stand til bedre at slappe af.

  Formålet med kropsterapi er at afhjælpe overbelastning og smerter for at undgå unødig slitage og kropslig træthed som ellers vil ”stjæle” din energi og dræne dig for overskud.
  Behandlingen med kropsterapi stimulerer i øvrigt dit stofskifte og fremmer blodcirkulationen samt dine nerver og dit bindevæv.

  Det er ikke blot det ydre der behandles med kropsterapi, det handler om det hele menneske, som omfatter tanker, følelser, krop og handling. Det hele handler om at du skal kunne føle dig selv, og være i bedre kontakt med din krop, både fysisk og følelsesmæssigt.

  Da kropsterapi er helhedsterapi foregår behandlingerne både på briks og i samtale. Du skal ikke af med tøjet da det ikke handler om massage eller lignende, men mere om kropsmanipulation og decideret terapi.

  Med kropsterapi får du bedre kontakt med dig selv, og bliver bedre til at fornemme og sætte grænser, du bliver mere bevidst om hvad du vil, og hvad du ikke vil, og generelt vil du få en stærkere følelse af mening med livet.
  En god kombination til kropsterapi vil være at kombinere det med gestaltterapi, som vil komplimentere kropsterapien på bedste vis.


  Emner: Terapi | No Comments »

  Kommentarer