close
facebook like buttonTwitter Icontwitter follow button
 • Samtaleterapi

  Samtaleterapi – Virker livet til tider hårdt og har du brug for en håndsrækning, så du kan komme videre

  Det sker for de fleste, at de på et eller andet tidspunkt oplever en personlig krise i livet. En krise, der kan ændre alt og lægge hele ens verden i ruiner – En krise som denne, kan være utrolig hård at komme ud af, ja nærmest umulig, og derfor har rigtig mange mennesker brug for professionel hjælp, når deres liv bliver vendt op og ned på grund af en livskrise. Med samtaleterapi kan du komme videre i livet – Samtaleterapi kan hjælpe dig med at komme helskindet ud af din krise, med selvværdet og følelserne i behold.

  Samtaleterapi og kognitiv terapi kan hjælpe dig med at komme videre, se mulighederne og med at få styr på kaos, der regerer tanke- og følelsesmæssigt – et kaos, der meget ofte følger med, når man lander i sit livs krise.

  Samtale terapi og coaching kan hjælpe dig med igen at finde din livsglæde og dit selvværd – Med samtaleterapi får du igen styr på alt det, der ellers så ud til at være røget over bord, og får øget din livskvalitet.

  Med et samtaleterapi forløb får du hjælp og vejledning til igen at finde tryghed og overblik i hverdagen – Tryghed og overblik, der gør, at du igen kan træffe de helt rigtige valg, for dig og dit liv. Med tryghed og overblik kan du nemmere forme de livsbetingelser, der matcher din personlighed bedst.

  Står du i en personlig livskrise og føler du, at du har brug for professionel hjælp? Overvejer du samtaleterapi, er det en god idé at undersøge de forskellige muligheder for terapi. Kontakt lidt forskellige terapeuter og hør, hvordan de kan støtte dig og hjælpe dig over på den anden side.

  Samtaleterapi – Føles det hele forkert, hører du ikke længere til og er du helt ude af dig selv, så er samtaleterapi måske den rigtige løsning for dig.

  Føles det hele meningsløst, oplever du stress symptomer og er livsglæden forsvundet?… Føler du dig ensom, har du præstationsangst, svært ved at sige fra og er det ikke længere dig, der kontrollerer dig eget liv?… Er det blevet en vanskelig kamp at komme på arbejde og nyde det, føler du dig nedtrykt og frygter du dagens mange udfordringer, store som små?…

  Har du dårligt selvværd, problemer i dit parforhold og føler du, at du ikke længere slår til? Hvis du kan nikke genkendende til nogle af disse triste punkter, så er et samtaleterapi forløb måske det, der kan få dit liv på rette køl igen.
  Samtaleterapi er for dig, der ønsker at gøre noget ved den krise, du står i – Dig, der ønsker at komme lykkelig over på den anden side.


  Emner: Terapi | No Comments »

  Kommentarer