close
facebook like buttonTwitter Icontwitter follow button
  • Lederuddannelse – En investering i virksomheden

    En uddannelse, der giver dig ledelsesmæssige kompetencer

    En lederuddannelse giver dig de værktøjer, der gør dig til en moderne, dygtig og vellidt leder

    Er du interesseret i lederudvikling? Ønsker du at forbedre eller forny dine og – eller dine mellemlederes ledelsesmæssige kompetencer – Uddannelse af lederne henvender sig til kommende og- eller nyudnævnte ledere, der har interesse, lyst og mod på at opnå en bredere og større indsigt i, hvordan man leder en virksomhed i dagligdagen. En leder uddannelse kan også være en rigtig god mulighed, hvis du som erfaren leder har fået nye ledelsesmæssige funktioner og af den grund har et ønske og et behov for et ”brush up” kursus.

    En grundlæggende uddannelse af virksomhedens ledelse giver dig og – eller dine mellemledere en masse fantastiske metoder, teknikker og værktøjer, der alle har til formål at gøre dig/jer til bedre ledere og få den daglige drift i virksomheden til at køre endnu mere glidende.

    Hvem henvender en lederuddannelse sig til?

    Den grundlæggende ledelsesuddannelse er både for dig, der er offentligt eller privat ansat indenfor handel, produktion eller service.

    Den er især for dig, der er kommende leder og derfor har behov for at få kendskab til de grundlæggende kundskaber og forudsætninger, der er uundværlige i en god, dygtig og moderne ledelse.

    En lederuddannelse er for dig, der ønsker at være mere end blot en leder – Du vil gerne være en moderne, anerkendt og vellidt leder. En leder, der tager styringen, men samtidigt også tager hensyn til sin virksomhed og kombinerer lederudvikling med personaleudvikling.

    Hvad får du for pengene?

    Med en leder- efteruddannelse bliver du endnu mere bevidst om ledelse – Hvorfor situationsbestemt ledelse? Hvad er god ledelse? Hvad skal der til for, at du bliver en dygtig leder, hvilke ledelsesmetoder og lederstil skal der anvendes i forskellige situationer og hvordan håndterer du kommunikationen og konflikterne? Lederuddannelsen sørger for at ruste dig bedst muligt til din nye stilling og giver dig de mest grundlæggende ledelsesværktøjer.

    Projektleder

    Projektledelse er selve ledelsen, der har ansvaret, bærer rollen og opgaven, når der skal planlægges og organiseres. Projektledelsen styrer en afsat mængde ressourcer frem mod det opsatte mål/formål. I bund og grund går projektledelse ud på, at man skaber en fælles kurs, overblik og proces. Alle skal være klar over, hvad de skal bidrage med og hvornår. Der er en del værktøjer, man kan tage i brug, når man skal styre og organisere et projekt. Ønsker du at lede et projekt, men mangler du de sidste værktøjer, der gør det hele muligt – Faget projektledelse bygger både på elementer fra kommunikation, ledelse, forhandlingsteknik og andre spændende discipliner, hvilket giver dig de bedste forudsætninger for en god og effektiv projektledelse. Med en efteruddannelse indenfor ledelse bliver du også uddannet i projektledelse.

    Tag en lederuddannelse og bliv den bedst mulige leder for din virksomhed og ansatte!


    Emner: Ledelse Business | No Comments »

    Kommentarer