close
facebook like buttonTwitter Icontwitter follow button
 • Coaching
 • LederCoaching

  Leder coaching skaber resultater

  Coaching og ledelse er to ord der oftere og oftere høres i samme sætning. Efterhånden som det bliver mere normalt at medarbejdere eller afdelinger kan lede sig selv, er leder coaching en af de vigtigste kompetencer en leder kan besidde. Den coachende leder magter at lede en dialog i en retning sådan at den enkelte får større indsigt i sig selv og bliver bedre til at udnytte sine egne indre ressourcer, tage ansvar for sine arbejdsopgaver og derved igennem selv ledelse opnår bedre resultater.

  At blive uddannet indenfor ledercoaching henvender sig mest til ledere med ansvar for afdelinger, og for chefer der via leder coaching guider sine mellemledere. Søger du en rigtigt god og velfunderet lederuddannelse kan jeg bestemt anbefale ledercoaching.

  Emner du vil lære mere om som leder coach

  Via teoretisk viden, praktiske øvelser og samlet evaluering af resultaterne trænes den enkelte leder blandt andet i emner som:

  •    Hvad er ledelsesbaseret coaching?
  •    Den coachende ledelsesstil med succes
  •    Den coachende leders rolle
  •    Tillidsfuld coaching og relationer?
  •    Lytte- og spørgeteknikker i den coachende samtale
  •    Coaching samtalen – trin for trin

  Ledercoaching giver nye kompetencer

  Deltagere på et leder coaching kursus lærer at integrere coaching i deres ledelse sådan at leder coachingen foregår som en naturlig del af den daglige ledelse. De værktøjer lederen erhverver sig undervejs i uddannelsen til leder coach inkluderer redskaberne til at skabe øget motivation, bedre målsætninger og udvikling af større handlekraft i medarbejderstaben.

  Den dygtige leder coach inspirerer og motiverer medarbejderne  til at øge deres bevidsthed omkring og deres ejerskab i deres opgaver og mål.
  Kort sagt får lederen karakter af en værdifuld coach og sparringspartner, både for den enkelte medarbejder og for virksomheden som helhed.

  Den dygtige og veluddannede leder coach vil ikke blot medvirke til at de ansatte forbedrer deres daglige præstationer, men vil i højeste grad også kunne medvirke til større arbejdsglæde og trivsel på arbejdspladsen som igen er en væsentlig årsag til færre sygedage.
  Så tag en beslutning og foretag en investering i en coaching uddannelse til dig selv og dine ledere.


  Emner: Coaching | No Comments »

  Kommentarer