close
facebook like buttonTwitter Icontwitter follow button
 • Coaching
 • Mere Information Om Coaching

  En coaching session er en velstruktureret samtale hvor coachen med en række spørgsmål hjælper klienten til klarhed omkring kernen af den aktuelle problemstilling. Coachen vil herefter guide dig til at vende de gamle tanke- og handlemønstre der tidligere hæmmede dig, og søge at vende dem til ressourcer i stedet, hvilket vil belyse nye handle- og løsningsmodeller.

  Denne proces er med til at skabe en stærk indre motivation og aktivere din handlekraft således at du kan komme i gang med at bevæge dig hen imod dine mål. Coaching kan altså give dig et godt gammeldags spark i røven, og støtte dig i at forholde dig til din aktuelle situation på en konstruktiv og objektiv måde.

  Coaching indenfor alle emner

  Emner der normalt arbejdes med i coaching kunne være at finde modet til at kaste dig ud i en gammel drøm, uden at blive hæmmet af din nuværende situation mere end højest nødvendigt. Eller måske du vil bruge coaching til at hjælpe dig med at tilpasse dig forandringer på din arbejdsplads eller i dit privatliv. Helt enkelt kan coaching benyttes til at skabe et simplere liv med mindre stress, og give dig redskaber til lettere at kunne håndtere kriser og konflikter, samtidigt med at du får mulighed for bevidst at forbedre din håndtering af relationer til andre mennesker.
  Ja, coaching er rent faktisk også effektivt hvis du kæmper med overvægt, eller et kommende rygestop.

  NLP og Coaching Hører osse Sammen

  Mange coaching metoder indeholder NLP, som er en kognitiv terapiform, der egner sig rigtigt til at klarlægge indre overbevisninger og følelser, også selvom kognitiv coaching ikke må forveksles med egentlig terapi som det bestemt ikke kan erstatte. En coach er bare en sparringspartner der kan støtte dig i at forholde dig objektivt og nøgternt til en given problemstilling, og som med en veludviklet spørgeteknik kan støtte dig til at finde indsigt i situationen, således at du herefter kan reflektere og handle ud fra flest mulige oplysninger.

  Det er muligt at kombinere coaching med terapi, hvilket der da også er flere coaches der gør, og på den måde kan en coach hjælpe dig endnu et skridt i stort set hvilken som helst retning du ønsker at dreje dit liv.


  Emner: Coaching | No Comments »

  Kommentarer