close
facebook like buttonTwitter Icontwitter follow button
 • Depression
 • Kom ud af din depression
 • Angst og Depression

  Angst depression – Hvad er det?

  Angst er en menneskelig følelse, der ses ved alle psykiske lidelser. Følelsen af at være angst er nok den mest ubehagelige følelse, et menneske kan opleve.
  Der findes flere former for angst og ofte hænger angst og depression sammen, hvilket vil sige, at mange, der lider af angst også tit lider af en depression. Det er en forfærdelig situation at stå i og ingen fortjener at leve med en sådan nærmest invaliderende diagnose – Derfor er det også særdeles vigtigt, at du søger professionel hjælp, hvis du tror, at du din angst har givet dig en depression, eller kender en, der står dig nær, som lider af det. Med den rette hjælp, rådgivning og vejledning er det nemlig muligt at leve med lidelsen, eller komme helt af med den.

  Der findes, som tidligere nævn, flere former for angst. De mest typiske er socialangst også kaldet socialfobi og panikangst. Fælles for de forskellige former for angst depression er, at personen, der lider af angsten oplever en forfærdelig ubehagelig følelse, det er selve angsten for en forestående eller nuværende situation og – eller tanke/fantasi. Selve angsten bliver efterfulgt af en række kropslige og psykiske symptomer, der gør anfaldet endnu mere ubehageligt, for personen, der oplever det.

  Angst og frygt – Hvad er forskellen?

  Man kan meget nemt komme til at blande de to udtryk/følelser sammen, da de minder om hinanden, men faktisk er det to vidt forskellige følelser og oplevelser.
  Udtrykket ”frygt” bruger man om den følelse, en person oplever, når der sker noget virkeligt – Det er altså en påviselig situation eller oplevelse, der udløser frygten.

  Udtrykket ”angst” bruger man til gengæld om den følelse, en person pludselig oplever uden, at der findes nogen rimelig og forståelig grund til, at personen føler, at der er fare på færde. Angst depression opstår altså uden nogen virkelig årsag.

  Lider du af angst, så er sandsynligheden for, at du også har en let, eller svær depression, stor. Det ses meget ofte, at folk, der lider af angst også har en depression, der gør livet endnu mere uretfærdigt og tungt at komme igennem.

  Behandling depression

  Lider du af angst og – eller en depression, eller kender du en, der gør? Så skal du vide, at ingen mennesker er tjent med at leve efter angstens og depressionens urimelige vilkår, derfor bør du/I søge hjælp til at genvinde kontrollen over livet og lykken.

  Lider du af angst depression? Søg hjælp allerede i dag – tag en snak med din læge, han/hun kan hjælpe dig til at komme i kontakt med de helt rigtige mennesker. Mennesker, der kan hjælpe dig til et lykkeligere liv, hvor angsten og depressionen har tabt stort!

   

 • Angst Masterclass


 • Emner: Angst Frygt Fobier, Depression | No Comments »

  Kommentarer