close
facebook like buttonTwitter Icontwitter follow button
 • Depression
 • Kom ud af din depression
 • Terapi mod Depression hjælper dig

  Terapi for Depression – Det er okay at være trist og ked af det

  … Der er forskel på at være ked af det, i sorg og have en depression (en depressiv sygdom). Vi har alle sammen prøvet at være ked af det – Måske har man mistet en kæreste, det der værre, eller der er bare et eller andet, der ikke helt fungerer. Det er helt normalt at være ked af det, eller føle sorg og vrede – Det er tre helt almindelige følelser, som alle oplever og som det er helt i orden at have.

  Når man er ked af det kan hverdagen og fremtiden sagtens se uoverskuelig og trist ud, men det er helt naturligt. Når du er ked af det på denne måde er det hverken skadeligt eller farligt for dig og dit liv. Du kan stadig deltage aktivt i diverse aktiviteter, selvom dit hjerte er ”knust” og du kan også sagtens føle glæde, når der er noget, der gør dig glad og i godt humør.
  Hvis der er noget jeg synes at det er vigtigt at du ved, så er det at intet her i livet er konstant, alting er i forandring, og dermed også dine følelser og den depression du måske har lige nu.

  Det er altså ikke en sygdom at være trist og i dårligt humør – Det går over igen. Har du oplevet noget, der har bragt dig i sorg, kan det tage meget lang tid, før du lærer at leve med sorgen. Sorgen forsvinder måske aldrig helt, men tiden og behandling kan gøre den til at leve med.

  Almindelig tristhed og dårligt humør er ikke noget, du skal i terapi mod depression over!

  Den altødelæggende depression

  En depression er til gengæld en meget alvorlig sygdom, der hurtigt kan ødelægge dig, dit liv og påvirke dine nærmeste. Har du en depression bør du søge hjælp omgående – depressionsterapi kan hjælpe dig til en dejligere hverdag, en lysere fremtid og et liv, hvor depressionen ikke har overtaget.

  En depression går hurtigt hen og får sin egen tilværelse – en tilværelse, hvor den er altoverskyggende og den præger dit liv på nogle helt urimelige og forfærdelige måder, derfor er depression terapi nødvendig. Ingen fortjener at have en depression, i og med, at det gør dig til et ualmindeligt trist menneske. Et menneske, der er deprimeret over det meste, meget tit og gerne hver dag.

  Det er meget forskelligt, hvor længe en depression varer og, hvor slem den er, men med depression terapi får du muligheden for et liv, der ikke er styret af din depression.

  Hvorfor er en depression så forfærdelig?

  Når du er deprimeret går det ud over alt dét, der kategoriserer dig – Dine følelser, tanker, adfærd og kroppens funktion(er). Du har ikke længere selv kontrol over disse ting og alt virker sort og dystert. Får man ikke depression terapi kan depressionen være livsfarlig, fordi man kan gå hen og blive så deprimeret, at ens liv går helt i stå, man har ingen lyst og vilje til længere at leve og håbet er forsvundet – Pludselig ser man ingen anden udvej end selvmord, MEN der findes mange andre udveje! Kognitiv terapi mod depression og/eller medicinsk behandling for depression kan hjælpe dig over på den anden side. Den lyse side, siden hvor hverdagen og fremtid er lys og skinnende.

  Tror du, at du lider af en depression så kan et besøg hos din læge, psykiater eller terapeut faktisk redde dit liv! Søg hjælp hellere i dag end i morgen.

   


  Emner: Depression | No Comments »

  Kommentarer