close
facebook like buttonTwitter Icontwitter follow button
 • Depression
 • Kom ud af din depression
 • Depression og Alkohol kan ødelægge livet

  Depression og alkohol – Er du kommet derud, hvor intet giver mening?

  … Så er du ikke den eneste og det, at du har klikket dig ind på denne side er allerede et skridt i den rigtige retning. Du har måske bevæget dig herind, fordi du har et inderligt ønske om at lægge alkoholen på hylden, du ønsker måske at få livet tilbage – livet, uden depression og alkohol. Og du skal vide, at det er muligt – Det er muligt at få hjælp til at finde styrken, lysten og viljen til et liv uden alkohol og depressioner.

  Et alkoholmisbrug kan som alle andre former for misbrug være utrolig svært at erkende. Det er en meget lang og hård proces og det kan være meget svært at indse, at man har et reelt og farligt problem/misbrug – Et misbrug, der ødelægger både dig og dine nærmeste, men, at du har fundet vej herind viser heldigvis, at du er godt på vej – Du ved højst sandsynligt godt, at du har et seriøst og meget alvorligt problem og, at det kræver professionel hjælp, hvis du skal have et liv, der ikke er styret af hverken depression eller alkohol.

  Har alkoholen og din depression taget overhånd og har du ikke længere kontrol over dit eget liv, sårer du dig selv og folk omkring dig, så søg hjælp allerede i dag. Der er kompetente mennesker derude, der vil gøre alt, der står i deres magt for at hjælpe dig! Kontakt din praktiserende læge – det er en god start på en lysere fremtid.

  Depression … Den nye folkesygdom. Antallet af diagnosticerede depressioner er støt stigende og desværre ses det også meget ofte, at depression og alkohol følges ad – At folk, der lider af en depression også tit udvikler et alkoholmisbrug, og – eller en andet slags misbrug, typisk sker det, fordi man søger trøst i sit misbrug. Det fungerer som en flugt fra hverdagen, en flugt fra den altoverskyggende depression. Men et misbrug kan ikke hjælpe dig ud af depressionen, tværtimod. En flugt via alkohol, piller eller lignende, er en flugt fra dig selv, din lykke, din familie og en lys fremtid.

  Behandling af depression

  Oplever du depression symptomer og – eller stress symptomer, eller er du kommet helt derud, hvor din depression via alkohol har overtaget styringen og så småt sender dig og dit liv ud over kanten? – Så bør du nok seriøst overveje at søge hjælp.

  Mange oplever at skammen driver dem, fordi de har et misbrug, men der er intet at skamme sig over – Vær tværtimod stolt over, at du har viljen, troen og håbet. Viljen til at søge hjælp, viljen til at gøre noget for en lysere og lykkeligere fremtid. Troen og håbet på, at det kan – og nok skal lade sig gøre! Der findes et liv uden hverken depression eller alkohol som styrende faktor.

  Depression og alkohol – En uholdbar og farlig kombination
  Dit nye liv er ligger lige for næsen af dig, det kræver ”blot” den rette indstilling, hjælp og behandling – Gør noget ved det allerede i dag.

   


  Emner: Depression | No Comments »

  Kommentarer