close
facebook like buttonTwitter Icontwitter follow button
 • Hypnose
 • Hypnoterapi

  Hypnoterapi er på mange måder ikke ret meget andet end traditionel terapi, hvis man da kan kalde noget for traditionel terapi. Den store forskel ligger naturligvis i hypnose delen af hypnoterapi.

  Hypnoterapi kan kendetegnes som hypnose og terapi slået sammen, og da man i hypnose er i en udvidet bevidsthedstilstand med fokuseret opmærksomhed, er det ofte langt mere effektivt at udøve terapi imens klienten er i hypnose, deraf navnet hypnoseterapi, eller hypnoterapi som de fleste kalder det.

  Der sker to ting når du er i hypnotisk trance. Den ene er at din normale kritiske indstilling til hvad du ser, hører og oplever er tilsidesat under en somnambulistisk trance, og den anden er at din opmærksomhed er ekstremt fokuseret under hypnoseterapi, og derfor er der rig mulighed for at udforske traumer, som stod man midt i situationen.

  Det kan nok for de fleste lyde mærkeligt at man kan udforske et traume som stod man midt i det, men det hænger ganske enkelt sammen med at dit sind, helt ned på celleniveau husker alt med ekstrem nøjagtighed. Faktisk med detaljer på et niveau som vi ved fuld bevidsthed og med enorm koncentration ikke kunne gøre os håb om at opnå.

  Jeg ved personligt fra min egen krop at man kan udvikle sin opmærksomhed til et rigtigt højt niveau, men selvom jeg har fået rigtigt meget ros fra politiet i indtil flere vidne situationer, så er det stadig minimalt i forhold til detaljerigdommen man kan finde frem fra ”hukommelsen” under hypnoterapi.

  Under terapien kan hypnoterapeuten give dig positive forslag som dit sind skal udføre efter trancen, og det kan hjælpe til at accelerere den positive udvikling på det område i arbejder med.

  En ting som de fleste forbinder med hypnoterapi, eller rettere med scenehypnose er at du intet kan huske bagefter, og derfor har du ”været under hypnoterapeutens kontrol” og det er simpelthen bare ikke korrekt.

  Jeg har personligt hypnotiseret rigtigt mange mennesker, og selv været hypnotiseret virkeligt mange gange, og kan med 1000% sikkerhed love dig at du selv vil være i fuldkommen kontrol under hele seancen. Den eneste grund til at du vil gå rigtigt dybt i hypnose er at du ønsker det, og selv deltager i processen, for dybest set er der ikke nogen der kan tvinge dig til noget du ikke vil, hverken i hypnoterapi eller uden hypnose.

  Der er rigtigt mange steder hvor hypnoterapi kan være rigtigt effektivt, og det er selvfølgelig i forbindelse med rygestop som de fleste kender til eller har hørt om, og imod fobier, slankehypnose, alle former for ”mentale sygdomme” eller næsten alle, for hvis du skal i trance skal du være mentalt velfungerende, og ikke psykotisk eller lignende.

  Jeg kunne blive ved med at remse op hvad hypnoterapi vil kunne hjælpe dig med, men det tjener ikke rigtigt noget formål, så er du i tvivl så spørg herunder, eller ring til din lokale hypnoterapeut og spørg.


  Emner: Hypnose | No Comments »

  Kommentarer