close
facebook like buttonTwitter Icontwitter follow button
 • Neuro Linguistisk Programmering - NLP
 • Brug NLP Til At Skabe Varig Forandring

  Ønsker du at forandre noget I dit liv? Har du noget der nager dig, eller træk ved din personlighed du ønsker at forandre? Vidste du at det er muligt at forandre sin personlighed med NLP teknikker?

  De følgende 4 skridt er dem der skaber forandring på alle områder af din personlighed, og dit følelsesliv.

  1. Du skal tro på at det er muligt at forandre dig, tro er det der skaber din skæbne. Fordi det du tror er rigtigt er det der former dine tanker og dine overbevisninger, som skrevet andetsteds, det du tror om dig selv, styrer dit fokus i den retning.

  Man kan vel beskrive det sådan at det du tror på virker som en magnet på de hændelser du trækker ind i dit liv. Hvis du ikke har troen på at du kan forandre dig, og i stedet tænker ”sådan er jeg bare” så er det præcist det du vil få. Derfor bør du starte med at finde ud af hvordan du kan forandre den overbevisning, og det kan du gøre ved at stille dig selv følgende spørgsmål. ”hvor kommer den overbevisning fra?”

  Hvordan eller fra hvem har du den overbevisning? Hvem eller hvad overbeviste dig om at du ikke kan forandre dig? Hvis du holder fast i den overbevisning, vil det så støtte dig, eller stoppe dig i din fremtidige udvikling som menneske? Måske det er en hjælp at forestille dig hvordan du vil føle hvis du står ved din egen dødsseng, og kigger tilbage på alle de muligheder i dit liv der ikke blev til noget, fordi du var overbevist om at du ikke kunne forandre dig?

  NLP Handler om at Handle

  2. Gør det nu… Du skal ikke tøve, eller lægge planer for hvornår du vil forandre dig, det kaldes med et fint ord for at procrastinere, og der har du ikke lyst til at hænge ud. I stedet så tag en beslutning, nu… i dag… jeg ved godt at det kan være svært at beslutte sig tit, men du er nødt til at træffe en beslutning om at forandre dig, førend det vil ske.

  Måske det er skræmmende, sådan at tænke på at forandre sig, at skulle tage beslutningen… Men tænk i stedet på hvor godt det vil være at skabe den forandring i dit liv, tænk på hvordan NLP på denne måde skaber muligheder der ikke tidligere var til stede i din verden. Og forestil dig så hvor dejligt det vil være at realisere det potentiale der er tilstede i dig, at slippe de overbevisninger der holder dig tilbage… Gør det… Nu… I dag…

  3. Undersøg hvad det vil sige at forandre sig, gå på nettet og find ud af hvad andre siger om forandring, tag ikke bare mine ord for det, der er mange der skriver om forandring, søg kilder der kan inspirere dig, søg gerne herinde også, der er mange artikler at vælge imellem, og de er alle skrevet ud fra en god hensigt. Tænk på hvad Kirkegård sagde, søg og du skal finde, giv ikke op, men bliv ved med at søge, så kan du ikke gå galt, du vil med sikkerhed finde dine svar på den ene eller anden måde.

  4. Action… Når du har fundet dine svar på hvordan du kommer fra punkt A til punkt B, er det tid til at handle, tid til at gå forandringens vej. Når man vil forandre sig, ligegyldigt på hvilket område, vil du rende ind i udfordringer, men lad det ikke stoppe dig, hav et klart billede af hvor det er du er på vej hen, og hold fast i det billede hele tiden.

  Find på måder du kan knække eller afbryde gamle mønstre, eller følg en metode anbefalet af andre der har foretaget en succesfuld forandring. Det hele handler om at handle. Action nu… ikke imorgen, I dag… Det er bade nødvendigt, og uundgåeligt at få handlet.

  Kan du se hvad jeg mener?

  NLP byder på uanede muligheder for positive og varige forandringer. På NLP og Hypnose uddannelser kan du lære mange modeller til forandring, måder du kan fjerne begrænsninger fra dit liv, og muligheden for at ændre dit liv i den retning du ønsker. Og husk, al forandring begynder når man erkender at noget er galt, og vid at hvis du vil så kan du… Forandre dig ved hjælp af Hypnose uddannelsen eller NLP uddannelsen.


  Emner: NLP | No Comments »

  Kommentarer