close
facebook like buttonTwitter Icontwitter follow button
 • Slankekure
 • Nem Slankekur

  Der er en stor del af de mennesker der har et ønske om at tabe sig, der ikke rigtigt gider at investere synderlig meget energi i projektet og derfor leder efter en nem slankekur.

  Det er ikke fordi jeg tror at deres ønske om at tabe sig ikke er reelt eller oprigtigt at jeg skriver sådan her, men jeg er af den overbevisning at hvis du mener at du har behov for en nem slankekur, eller en hvilken som helst form for en slankekur, bør du kigge dit liv efter i sømmene, og overveje om det du har behov for ikke i virkeligheden er en livsstilsændring?

  En nem slankekur har begrænset virkning

  En nem slankekur kunne være at du lige nu og her besluttede at stoppe med at spise slik og kager, og du indførte en tvungen time med motion dagligt. Der er selvfølgelig masser af andre muligheder, men i bund og grund handler det om at sådanne beslutninger ikke rigtigt holder i det lange løb, og ofte oplever man at når kuren er færdig eller måske endda opgives inden, sker der det at man falder tilbage i gamle vaner, i mange tilfælde endnu dårligere vaner end før man startede sin nemme slankekur.

  En decideret plan, og et oprigtigt ønske om at leve sundere, at få en sundere livsstil, og for at sige det populært, at leve med ”en sund sjæl i et sundt legeme” kan holde resten af livet hvis du virkelig ønsker det. Det at implementere en helt ny livsstil, er ikke nogen nem opgave, men det kan sagtens lade sig gøre for den der har den rette motivation, og resultaterne vil helt sikkert være langt bedre og mere omfattende end dem der blot går efter en nem slankekur.

  Du kan ikke forvente at et sundt, holdbart og energigivende vægttab bare sådan sker over natten, den slags tager tid, både at indføre, men også at se resultaterne af. Det gør de fleste kure i øvrigt.

  Hvis du skal lykkes med en livsstilsændring, og gennemføre en varig slankekur, bør du lede efter en effektiv slankekur, frem for blot en nem og hurtig slankekur. For det kan godt være at en hurtig slankekur kan give et umiddelbart hurtigt vægttab, men du tager det tabte på igen lige så snart du stopper kuren, og i de fleste tilfælde tager du endda mere på end du tabte dig, så i den sidste ende har du faktisk opnået det modsatte af hvad du ønskede.

  Nem Slankekur kontra ny Livsstil

  Jeg er fuldt ud bevidst om at det at vælge en ny livsstil, kontra en nem slankekur, ikke er en dans på roser, men hårdt arbejde. Til gengæld mener jeg også at resultatet er så meget mere tilfredsstillende at det er langt mere værd i det lange løb.

  Det er min overbevisning at sunde og raske mennesker har et langt bedre liv end overvægtige mennesker der ikke rigtigt gider at yde en indsats for at opnå deres mål.

  Alt dette indebærer selvfølgelig at jeg langt fra kan anbefale dig at finde en nem slankekur, og udover dette er det min erfaring fra de mennesker jeg kender der har forsøgt sig med en nem slankekur, at de sjældent holder det de lover, og stort set ikke er værd at bruge tid på.
  Næh, vælg du hellere at leve et sundt liv, med en sund krop, så lever du længere og har det sjovere undervejs.


  Emner: Slankekur | No Comments »

  Kommentarer