close
facebook like buttonTwitter Icontwitter follow button
 • Rygestop
 • Rygeafvænning

  Enhver der påtænker en rygeafvænning vil naturligvis også overveje hvilke fordele et rygestop kan give, og i det følgende vil jeg derfor påvise nogle af de fordele en rygeafvænning bringer med sig.
  Udover abstinenser er der mange fordele du kan opnå i forbindelse med en rygeafvænning, og selvom jeg af uddannelse er hypnotisør, og har hjulpet mange til et smertefrit og let hypnose rygeafvænning, har jeg også haft min del af klienter det ikke lykkedes for med hypnosen. En af grundene kunne være at de ikke var så åbne overfor fordelene ved rygestop hvad enten det er med hypnose eller ad anden vej, og derfor vil jeg her lige gennemgå dem igen.

  Straks efter at du slukker den sidste smøg, går din krop helt automatisk i gang med at rense den gift ud du har indtaget i form af nikotin. Og allerede 20 min. Efter er dit blodtryk og din puls tilbage til et noget lavere udgangspunkt end da du sad og røg.

  Selvom du nok ikke er bevidst om det, så arbejder dit immunsystem på højtryk hver gang du ryger en cigaret, og selvom du føler at du slapper bedre af med en smøg er dette blot en illusion fordi du dæmper dine abstinenser i forbindelse med nikotinmangel i blodet.
  I løbet af det første døgn begynder dit blod at løbe lettere igennem kroppen, og man kan måle en bedre blodcirkulation til glæde for din hud, og de ofte kolde fødder og hænder du sikkert kender til som ryger.

  Og i løbet af det 2. døgn vil du begynde smage og lugte ting bedre end du kunne førend du stoppede med at ryge.
  Efter mindre end 3 dage vil din kondition begynde at forbedres, og du vil have lettere ved trække vejret Samtidig med at den ilt du indånder, vil have lettere ved at forsyne dit system. En evt. astma vil du også opleve en tydeligt mærkbar forbedring af.

  Kigger man længere frem i tiden efter fordelene ved rygeafvænning, så vil fordelene begynde at hobe sig op, og du vil helt sikkert få stor glæde af din rygeafvænning i det lange løb.
  Kredsløbsforbedringer der sker over en længere periode, mindre hoste, øget frugtbarhed, og mindre risiko for blodpropper og lungekræft. Alle gavnlige ændringer der udvikler sig positivt over tid.

  Du kan også læse mere om tobaksafvænning, rygestop dag for dag og om gode rygestop tips der kan lette dit rygestop… Derudover vil jeg blot ønske dig held og lykke med dit rygestop.

 • Janno Anbefaler Rygestop Med Garanti

  Ønsker du et garanteret rygestop?
  Uden de store gener fra abstinenser?

  Jeg kan anbefale 2 produkter til rygestop, begge med pengene tilbage garanti, hvilket vil sige at du kan teste dem i 14 dage uden risiko for dig.

  Så glem de dårlige undskyldninger din underbevidsthed giver dig, og prøv et riskofrit rygestop.

  Det første produkt er "røgfri på 1 time" som er et fint hypnose/coaching rygestop program som er rigeligt for langt de fleste rygere der ønsker at stoppe.

  For stor rygeren der ønsker ekstra støtte til sit rygestop er der "Rygestop Masterclass" som går yderligere i dybden, og der arbejder du særligt meget med dine ryge vaner, samt din motivation.

 • Emner: Stop Rygning | No Comments »

  Kommentarer