close
facebook like buttonTwitter Icontwitter follow button
 • Coaching
 • Moderne ledere har brug for Coaching

  Hvis du ønsker at fremstå som, og være, en god leder er du nødt til først og fremmest at passe på dig selv. Hvis ikke du kan passe på dig selv, så er der yderst kort til at man kan tro at du heller ikke kan passe på dine medarbejdere. Derfor mener jeg at du som leder vil have stor gavn af ledercoaching, som kan hjælpe dig til at videreudvikle dig som leder og menneske, og vil give dig det nødvendige psykiske overskud.

  Om du vælger at tage en coach uddannelse, eller blot at tage leder coaching sessioner som supplement til din lederuddannelse kan i og for sig være ligegyldigt, bare du tager udgangspunkt i at være en god rollemodel for dine medarbejdere og i den ånd tager din egen trivsel alvorligt.

  Som ledere har vi naturligt fokus på at vores medarbejdere trives i jobbet, og at de har så tæt på optimale arbejdsbetingelser som det er os muligt at skaffe dem. Det går vi fordi vi er opmærksomme på den tætte sammenhæng imellem interpersonelle relationer, psykisk atbejdsmiljø, medarbejdernes engagement og deres trivsel i jobbet.

  Vi er dog som gruppe langt fra lige så opmærksomme, på vigtigheden af vores egen trivsels indflydelse på vores lederevner, og vores deraf følgende arbejdsglæde som igen indflyder på hele vores medarbejderstabs psykiske velbefindende i jobbet.

  Så et af de spørgsmål det er vigtigt jævnligt at spørge sig selv som leder i dag er: ”Hvad kan jeg gøre for at trives i mit job?” Og en af de ting du bestemt kan gøre er at benytte dig af personlig coaching.

  En af grundene til at mange ledere ikke stiller sig selv den type spørgsmål er at de oplever at det ville være egoistisk, men som du nok kan se ud fra denne vurdering er jeg bestemt ikke af den opfattelse, og jeg håber inderligt at du som leder, eller lederspire har fået et lidt andet perspektiv på din egen trivsel herigennem.


  Emner: Coaching | No Comments »

  Kommentarer