close
facebook like buttonTwitter Icontwitter follow button
 • Coaching
 • Livsstilscoach

  Prøv en livsstilscoach og skab forandring der batter!

  Hvis du ikke er tilfreds med det liv du lever, var det måske en overvejelse værd at du henvendte sig til en livsstilscoach.

  Rigtigt mange mennesker går rundt og lever et liv de er helt eller delvist utilfredse med. Og rigtigt mange af dem gør intet aktivt for at ændre det, de lever bare, i håbet om at der sker et eller andet i deres liv der får tingene til at forandre sig til det bedre.

  En livsstils coach kan hjælpe en til at se sit eget liv og sin hverdag i et andet perspektiv end man normalt går rundt og gør. Det i sig selv er en fantastisk mulighed, for når man ser ting fra andre vinkler, ser man andre ting end man normalt ville, og for at man skal kunne ændre noget er man nødt til selv at opleve det som forkert, hvilket en anden vinkel på tingene er optimalt til.

  Livsstilscoaching hjælper til at se ny muligheder, og skabe forandring

  At se dig selv i et andet lys, hjulpet af en livsstilscoach, kan give dig en helt anderledes oplevelse af dig selv, og ser du noget som du ikke er tilfreds med, er motivationen til at rette det, pludselig naturlig, og ikke noget man skal presse på for at kunne gennemføre.

  Vi har alle sammen masser af muligheder for at forandre og forbedre vores liv, men der sker ofte det at man ikke kan se skoven fordi træerne er i vejen.
  Meget af det handler om at leve i nuet, og jeg kan særligt anbefale 1 metode til at blive mere bevidst om hvordan du lever livet, som har betydet rigtigt meget for hvordan jeg anskuer min hverdag, men mere om det i artiklen ”Hvordan man lever uden bekymringer”

  Og så tilbage til emnet livsstilscoaching.
  Jeg er af den overbevisning at man er sin egen lykkes smed, og af samme grund spiller jeg ikke lotto eller andre overvejende heldbaserede spil, i hvert fald ikke for at vinde, men dog en gang imellem fordi det er hyggeligt tidsfordriv. I stedet har jeg antaget en holdning der hedder at knokle for at opbygge noget der kan holde og støtte mig i lang tid fremover, og allerede som en lille dreng antog jeg en meget sund holdning der har påvirket hele min livsstil. ”Der kommer ikke nogen og gør arbejdet for mig” hvilket i min fortolkning betyder at jeg lige så godt kan se at komme i gang, for der er kun mig til at udføre det, og både under min tid som ansat forskellige steder, og specielt i min tid som selvstændig har den holdning været med til hele tiden at skubbe mig videre og fremad.

  Det handler om dit liv… og din livsstil

  Det at gå til en livsstilscoach, vil helt sikkert medføre at du kommer til at indlede en livsstilsændring, og lader du dig ikke stoppe, er der mulighed for at du i den sidste ende ikke er det samme menneske som du var da du startede.
  Det er jo sådan med større forandringer af livsstil at man ikke rigtigt kan gå tilbage efter at have ændret sig. Du ved når man først har lært at cykle, er ens verden blevet udvidet, og det er umuligt at aflære igen, så din verden forbliver udvidet i det du nu er i stand til at komme hurtigere fremad. (selvfølgelig betinget af at du har en cykel… hehe, men du kender sikkert til metaforer i forvejen.)
  Så er du utilfreds med noget i dit liv, så gør noget for at ændre det, i stedet for at vente på ridderen på den hvide hest der skal komme og redde dig, det sker kun i de færreste tilfælde.

  Og nu vi er ved det så kan jeg anbefale dig at benytte en livsstilscoach, og når du først er blevet bidt af coaching som mange af jer vil blive efter at have prøvet det på egen krop, og eget sind, så vil jeg anbefale at du tager et coaching kursus, eller måske ligefrem en decideret coach uddannelse der både kan bruges professionelt, og/eller udelukkende for at blive bedre til at leve sit eget liv, og udnytte de muligheder man har.


  Emner: Coaching | No Comments »

  Kommentarer