close
facebook like buttonTwitter Icontwitter follow button
 • Stress
 • Stress Coaching

  I den verden vi lever i er stress coaching blevet en nødvendighed, og stresscoaching er kommet ikke blot for at blive, men stress coaching vil formentlig med tiden blive endnu mere udbredt end det ses i dag.

  Når du søger coaching for stress relaterede problemer bør du kigge dig grundigt om, fordi en stress coach skal have lidt andre egenskaber end en almindelig coach skal.

  For at en stresscoach kan hjælpe dig skal han arbejde en smule anderledes end coaches normalt gør, i det en stress coach skal bemærke de stress signaler der styrer din følelse af stress og der ud fra afgøre hvad det er der stresser dig.

  Når du arbejder med stresscoaching vil du lære lettere at identificere dine symptomer på stress, og blive givet bedre redskaber til stresshåndtering.

  Hvofor Vælge StressCoaching

  Hvis du vælger stresscoaching som en løsning til at håndtere din stress bedre, bør du på forhånd vide at en stresscoach behøver som minimum 3-5 sessions før du mærker reelle resultater og bliver bedre til at håndtere stress i hverdagen, og skal du være helt sikker på at du lærer at håndtere din stress bedre vil jeg anbefale op imod 10 sessioner hos en dygtig stresscoach.

  Det er dog svært at sætte et generelt antal sessions på, da vi alle reagerer forskelligt og nogle mennesker lærer hurtigt med stresscoachens hjælp at høndtere deres stress, og andre har brug for flere behandlinger, ja måske en anden form for behandling end stresscoaching kan komme å tale for nogen.

  Har du en hverdag hvor du har svært ved at finde ro, og problemer med at koncentrere dig kunne det sagtens være stress, og har du mistanke om stress bør du som udgangspunkt konsultere din læge som er langt mere erfaren og ikke mindst ser dig udefra, og vil derfor lettere kunne konstatere at du lider af stress.

  Rigtigt mange vil til at starte med selv søge at blive bedre til at mindske deres stress, og i en del tilfælde med succes, men for langt de fleste ville det være langt bedre at få behandlet deres stress, og her er jeg af den overbevisning at stress coaching er en af de bedre muligheder for at behandle og forebygge stress.

 • Mindfulness Baseret Stress Reduktion


 • Emner: Stress | No Comments »

  Kommentarer