• Coach Uddannelse

 • Tag en Coach Uddannelse eller et Coaching Kursus

  Hvad indeholder en coaching uddannelse egentligt, og hvad kan du forvente af din coach uddannelse udbyder? I dette indlæg vil jeg søge at analysere hvad du kan forvente at få ud af at tage en coachuddannelse.

  I denne tid er coaching uddannelser meget populære, og rigtigt mange drømmer om at blive uddannet til coach.

  Men har du spurgt dig selv om du bare følger med strømmen og egentligt kun ønsker en coach uddannelse fordi det er den nyeste og mest populære form?

  Hvis du virkeligt ønsker at tage en coaching uddannelse

  At lære at coache vil egentligt sige at du vil lære at styre en samtale, uden at bestemme hvor den skal hen. Du vil lære hvordan du guider den du coacher til at opnå selvindsigt i forhold til det problem han/hun har bedt om hjælp til.

  Er du eksempelvis leder eller underviser, vil du kunne opnå bedre kommunikation med de mennesker du arbejder med. Du vil ved hjælp af coaching teknikker kunne støtte, og hjælpe andre til at skabe positive forandringer i deres liv.

  Den du hjælper vil ved at du stiller de rette spørgsmål, selv finde svarene der passer til de ønskede mål. Og dermed lettere kunne klare evt. vanskelige situationer der måtte opstå undervejs og blive bedre til at opnå de mål de har sat sig.

  En Coach Uddannelse Rykker Dig Som Person

  I løbet af en coach uddannelse vil du lære lytteteknik, og spørgeteknik. Det at stille spørgsmålene på den rigtige måde er ekstremt vigtigt.

  Ligeledes er det at høre hvad der egentligt ligger bagved hvad den coachede siger også er vigtigt for derefter at kunne stille de opklarende spørgsmål der leder til indsigt.

  At coache er lig med at være struktureret omkring kommunikationen, sådan at du samtidigt med at du hjælper også skaber tillid.

  Den bedste coach uddannelse

  På de coach uddannelser jeg har kendskab til vil du undervejs træne i mindre grupper, hvorunder du selv bliver coachet, coacher andre og får feedback sådan at du hele tiden bliver bedre til at coache.

  En god coach uddannelse har masser af træning og feedback, både generelt feedback til gruppen og specifikt på din udvikling.

  Undervejs i din uddannelse til coach vil du få rig lejlighed til at udvikle dig selv, da det nemmeste og mest nærliggende jo er at tage udgangspunkt i problemstillinger fra eget liv.

  Det at coache via samtale er normalt en 6-trins proces, og undervejs i uddannelsesforløbet vil du få større indblik i denne specielle samtaleteknik.

  Jeg håber dette lille indblik i coaching har givet dig appetit på at tage enten et coaching kursus, eller en decideret coach uddannelse.

  Jeg tænker at du med din interesse for coaching uddannelse ville kunne have glæde af også at læse om nlp coaching uddannelsen som jeg varmt kan anbefale.

  Held og lykke med det.

  Kan du lide det du læser, så fortæl andre om det ved at klikke på knapperne herunder!